За нас

Неофарм е иновативна, оригинална, българска фармацевтична компания с повече от 25 години опит и експертиза в производството на натурални терапевтични продукти. Мотото „Водени от науката, посветени на здравето“ напълно олицетворява визията на компанията да предложи терапевтични решения за специфични медицински състояния, базирани на последните научни постижения и най-високи технологични стандарти.

Group 5 Copy

История на Неофарм

Създадена през 1996 год., Неофарм постепенно се превръща в еталон за иновативна компания, изцяло фокусирана в създаването на ефективни натурални продукти, разработени според последните постижения на науката и медицината.

Научи повече
Group 5 Copy

Постижения

От 2003 г. досега Неофарм, създава и пуска на българския пазар серия успешни фармацевтични продукти, които затвърждават имиджа й на иновативна компания.

Научи повече
Group 5 Copy

Мисия

Нашата мисия е да създаваме превъзходни продукти, които предлагат терапевтични ползи, съществено подобряващи живота на нашите потребители при медицински състояния, за които липсват или съществуват незадоволителни решения.

Group 5 Copy

Ценности

    Наука. Ефикасност. Стремеж към съвършенство.

Мотивирани да дадем максимална увереност и комфорт на нашите потребители тогава, когато здравето им е изправено пред изпитание, ние не се страхуваме да предизвикваме статуквото, за да предоставим още по-добри терапевтични решения, базирани на наука и доказана клинична ефективност.

Научи повече
Scroll to Top