Aviron Kids

КАКВО Е AVIRON KIDS И ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН?

AVIRON KIDS (АВИРОН КИДС) е препарат предназначен за деца с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Пресича бързо грипа и изчиства вирусите от организма. AVIRON KIDS се предлага под формата на гранули за приготвяне на перорален разтвор.

  • Гранулите за перорален разтвор AVIRON KIDS са най-новата форма за деца.  Използват се за приготвяне на разтвор за пиене за деца. Съчетават много приятен вкус на ананас и портокал, и удобство на прием. Опаковката съдържа мерителна спринцовка и мерителна чашка за улеснение при дозирането.

Състав на 5 ml разтвор за пиене AVIRON KIDS:

  • 250 mg – Хумусна киселина
  • 100 mg – Апогентм (протеинов екстракт от Спирулина)

Приготвяне на разтвора за пиене: Към гранулите в бутилката се добавя 100 ml питейна вода (до мерителната линия) и се разклаща добре до пълното им разтваряне. Да се разклаща преди всяка употреба!

 

КАК СЕ ЛЕКУВАТ ГРИПЪТ И ОСТРИТЕ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ?

Антибиотиците са безполезни срещу вирусни заболявания като грипа и ОВИ, а ваксините имат само частичен успех в профилактиката на тези заболявания, тъй като вирусите са непредсказуеми и се променят непрекъснато.

Най-добрият начин за лечение на грип или друга вирусна инфекция е използването на средства, които едновременно унищожават вирусите, спират тяхното навлизане и размножаване в организма, и стимулират имунната система. В резултат на това, вирусната инфекция се пресича още в самото начало, предотвратява се разболяването, симптомите траят по-кратко време, а излекуването е значително по-бързо.

Правилната профилактика също има значение в борбата с вирусите. Засилването на имунната система преди зимния сезон или по време на грипна епидемия, осигурява на организма всички възможни средства за да се справи с вирусите.

От друга страна, профилактиката срещу повторно разболяване след прекарана болест или лечение с антибиотици, стимулира отслабената имунна система и я възстановява в пълния ѝ капацитет. Така рискът човек да се разболее отново се свежда до минимум.
 

КАК ДЕЙСТВА AVIRON KIDS?

AVIRON KIDS пресича грипа и изчиства вирусите от организма. Препарата не съдържа парацетамол. Действа на причинителя, а не само на симптомите. Активно унищожава вирусите, посредством 3 механизма на действие:

  1. AVIRON KIDS възпрепятства навлизането на вирусите в организма, като блокира прикрепването им за дихателнитe пътища.
  2. AVIRON KIDS спира размножаването на вирусите, които са успели да нахлуят в организма, като блокира механизмите, по които се възпроизвеждат. Това води до бързо намаляване на симптомите и пресичане на инфекцията. 
  3. AVIRON KIDS стимулира и засилва имунната система. Когато имунната система е своевременно подсилена и активирана, тя много бързо разпознава, атакува и унищожава вирусите. Така организмът се справя успешно с вирусната инфекция.

КАКВО ПОСТИГАМЕ С AVIRON KIDS?

AVIRON KIDS:
  • Пресича грипа, като унищожава вирусите и спира инфекцията,
  • Бързо облекчава симптомите на грипа и ОВИ,
  • Ускорява оздравяването.

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА AVIRON KIDS?

Препоръчва се приемът на AVIRON KIDS да започне веднага след появата на първите симптоми на грип или остра вирусна инфекция.

СХЕМА НА ПРИЕМ:

ДЕЦА ОТ 0 ДО 5 ГОДИНИ:

7 поредни дни:

3 пъти x 5 ml дневно

Ако се наложи през първия ден да се започне приема на AVIRON KIDS следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза, като може да дадете на детето 15 ml наведнъж. 

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА AVIRON KIDS?

Досега не са известни противопоказания за прием на препарата.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА AVIRON KIDS?

Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.

AVIRON KIDS може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат след консултация с вашия лекар. 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ГРИПЪТ И ОВИ?

Една от най-податливите групи към разболяване от грип и ОВИ са децата.
Грипът е вирусно заболяване на дихателните пътища. Грипните вируси са три типа: А, B и С. Те причиняват остра инфекция на гърлото, носа, белите дробове, бронхите.

Острите вирусни инфекции (ОВИ) се предизвикват от над 200 различни вируса, които засягат дихателната система. Характеризират с по-леко преминаване на болестното състояние в сравнение с грипа.

Грипът и ОВИ са силно заразни заболявания, които се предават лесно чрез кихане и кашляне, както и при допир със замърсени ръце на заразен човек. По време на зимните месеци, организмът е по-възприемчив към този тип болести, тъй като студеното време преохлажда лигавиците и тялото става лесна мишена за вирусите. Нелекувани адекватно, грипът и ОВИ могат да доведат до редица усложнения, като пневмония, менингит и др.