Adirex

ADIREX е препарат, който оказва благоприятен ефект върху здравето на стомашно-чревния тракт. Поддържа нормалната честота на дефекация и физиологичния водно-солеви състав и консистенция на чревното съдържимо.

прочети повече...

Adirex Baby

ADIREX BABY е препарат, който оказва благоприятен ефект върху здравето на стомашно-чревния тракт. Поддържа нормалната честота на дефекация и физиологичния водно-солеви състав и консистенция на чревното съдържимо.

прочети повече...

Adirex Kids

ADIREX KIDS е препарат, който оказва благоприятен ефект върху здравето на стомашно-чревния тракт. Поддържа нормалната честота на дефекация и физиологичния водно-солеви състав и консистенция на чревното съдържимо.

прочети повече...

Atusin

ATUSIN е сироп, който оказва благоприятен ефект върху здравето на дихателните пътища. Поддържа чувството за комфорт в гърлото и гърдите. Подкрепя дишането. Подходящ и за деца.

прочети повече...

Aviron Kids

AVIRON KIDS е препарат за деца с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. 

прочети повече...

Aviron Rapid

AVIRON RAPID е предназначен за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. 

прочети повече...

Cystostop

CYSTOSTOP е съвременен препарат, който бързо и трайно облекчава симптомите на дискомфорт в пикочните пътища, разработен в 2 разновидности CYSTOSTOP RAPID и CYSTOSTOP CHRONO.

прочети повече...

Cystostop SR

CYSTOSTOP SR е усъвършенстван препарат с удължено освобождаване на съставките и улеснен прием. Бързо спира цистита. Съдържа точните дози на активните вещества. 

прочети повече...

Inflamend

INFLAMEND е препарат, предназначен за мъже, страдащи от всички форми на простатит. Препоръчва се и при уретрит, като профилактика срещу задълбочаване на инфекцията и развитие на простатит.

прочети повече...

Movagen

Movagen поддържа здравето и нормалната подвижност на ставите. Осигурява вещества от ключово значение за фиозиологичното възстановяване на свойствата, структурата и устойчивостта на ставите.

прочети повече...

Neodorm MR

NEODORM MR е препарат, предназначен за хора, страдащи от безсъние и проблеми със съня - трудно заспиване, нощни събуждания, краткотраен и неотморяващ сън. Подходящ е и за справяне с часови разлики.

прочети повече...

Neolexan

NEOLEXAN повишава нивата на серотонин в мозъка и повлиява благоприятно състоянията като депресия, безсъние, тревожност. Намалява усещането за глад, улеснява отказването от вредни навици.

прочети повече...

Neolipidra Forte

NEOLIPIDRA FORTE е нормализира нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, което възпрепятства образуването на атеросклеротични плаки и намалява риска от инфаркт и инсулт.

прочети повече...

Neomenor

NEOMENOR е първото средство, специално създадено за дългосрочно повлияване на симптомите на болезнената менструация. NEOMENOR спомага за нормализиране на болезнения менструален цикъл.

прочети повече...

Neopholic

NEOPHOLIC е фолиева киселина предназначена за бременни и жени планиращи бременност. Фолиевата киселина намалява риска от появата на вродени дефекти на гръбначния стълб и мозъка на новороденото.

прочети повече...

Neopholic meta

В организма фолиевата киселина се метаболизира до L-метилфолат и едва тогава може да изпълни своите биологични функции. NEOPHOLIC META съдържа 0,4 mg L-метилфолат.

прочети повече...

Neopsoral

NEOPSORAL е препарат, който съдейства за подобряване състоянията на суха кожа, причинени от различните форми на псориазис, екземи, атопичен дерматит и други. Поддържа кожата здрава.

прочети повече...

Neoralit SR

NEORALIT SR спомага за поддържането на киселинно-алкалното равновесие в организма, както и за правилното функциониране на жизнено важни органи като сърцето и бъбреците.

прочети повече...

Neorenal

NEORENAL е съвременно средство с комплексно действие при бъбречнокаменна болест (уролитиаза) и възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит).

прочети повече...

Neorenal Forte

NEORENAL FORTE е нов и мощен препарат, предназначен за хора с бъбречни камъни. Особено ефиксен е при бъбречна криза, след литотрипсия или след оперативно премахване на бъбречни камъни.

прочети повече...

Neorenal SR

NEORENAL SR e модерно средство с обогатен състав на биологично активни вещества, предназначено за употреба при лечение и профилактика на бъбречнокаменната болест (уролитиаза) и др.

прочети повече...

Neorosal M

NEOROSAL M доставя на организма витамин В2 (рибофлавин), който играе ключова роля в обмяната на веществата и енергията в човешкия организъм. Витамин В2 е особено важен за растежа на тъканите и клетките.

прочети повече...

Neoxid

NEOXID съчетава по уникален начин антиоксидантното действие на голям набор от активни съставки, осигурявайки на организма максимална защита срещу свободните радикали.

прочети повече...

Novarix

NOVARIX е препарат, предназначен за хора със заболявания на вените- разширени вени, разширени капиляри и хемороиди. NOVARIX е венотоник, вазопротектор и подтиска възпалителния процес.

прочети повече...

Novarix Gel

NOVARIX GEL е гел за мазане, предназначен за хора с тежест и умора в краката, разширени вени, "паякообразни" мрежовидни вени и капиляри. Бързо облекчава болката, отока и тежестта в краката.

прочети повече...

Novarix Hemo

НОВАРИКС ХЕМО е препарат, предназначен за хора с хемороиди, който действа бързо и дълготрайно. Подпомага усещането за комфорт в областта на ануса и ректума.

прочети повече...

Resista Forte

RESISTA FORTE е иновативен препарат - първият широкоспектърен имунобиотик с протектор за гърлото, създаден да активира цялостно и ефективно имунната система срещу вируси и бактерии.

прочети повече...

Resista Kids

RESISTA KIDS е иновативен препарат - първият бързодействащ имунобиотик за деца, създаден да активира и укрепи цялостно и ефективно имунната система срещу вируси и бактерии. Без консерванти.

прочети повече...

Reverta

REVERTA е комбинация от седем кличнично доказани съставки, предназначена за мъже, страдащи от от доброкачествено уголемяване на простатата (доброкачествена хиперплазия на простатата - ДХП).  

прочети повече...

Sinquanon

SINQUANON е пробиотик, специално създаден да поддържа нормалната чревна микрофлора по време и след антибиотично лечение. Представлява специална селекция от 14 пробиотични щама.

 
прочети повече...

Sinquanon Kids

SINQUANON KIDS е пробиотик, специално създаден да поддържа нормалната чревна микрофлора по време и след антибиотично лечение при деца от 0 до 5 години. Представлява специална селекция от 13 пробиотични щама.

прочети повече...

Sinquanon Kids шоко мечета

SINQUANON KIDS шоко мечета е пробиотик, специално създаден да поддържа нормалната чревна микрофлора по време и след антибиотично лечение при деца над 1 година. Представлява специална селекция от 13 пробиотични щама.

прочети повече...

Streptoguard

STREPTOGUARD е таблетка за смучене, която повлиява благоприятно здравето и функцията на гърлото, сливиците, дихателните пътища, лигавицата на устната кухина. Подпомага усещането за комфорт в гърлото и дихателните пътища.

прочети повече...