Етикети

RESISTA FORTE спечели престижната награда Продукт на годината 2017

Понеделник 26 Юни, 2017

В навечерието на професионалния празник на фармацевта – Еньовден около 900 български магистър-фармацевти се събраха в Русе, за да вземат участие в най-значимия ежегоден форум на съсловието - XI Български фармацевтични дни.

Събитието се организира от Българския фармацевтичен съюз и се проведе от 23-25 юни 2017 г. в Булстрад Арена, гр. Русе.

По време на официалното откриване бяха връчени годишните награди на Българския фармацевтичен съюз за продукт на годината в седем категории.
Неофарм има удоволствието да съобщи, че продуктът на компанията RESISTA FORTE бе отличен с престижната награда Продукт на годината 2017.

RESISTA FORTE е първият в света широкоспектърен, бързодействащ имуностимулатор, който активира имунната система още на 2-рия час, стимулира имунния отговор срещу всички класове патогенни микроорганизми - вируси, бактерии и гъбички, като активира както общия специфичен и неспецифичен имунитет, така и локалния имунитет в гърлото, устната кухина и синусите. Съдържа комплекс от имунни активатори, съчетани с пре- и пробиотици с имунологични свойства, както и нова съставка, засилваща локалната имунна защита при входа на инфекциите на горните дихателни пътища.