Етикети

NEOMENOR, най-новият продукт на Neopharm, е вече на пазара

Четвъртък 28 Януари, 2010

От 01.01.2010 г. NEOMENOR, първото специфично средство за дългосрочно повлияване на симптомите на болезнената менструация, е вече на аптечния пазар.

NEOMENOR осигурява на организма вещества, които играят ключова роля в метаболитните процеси, имащи значение за нормалното протичане на менструалния цикъл. Той е ефикасен в комплексната терапия както на първична, така и на вторична дисменорея.

Bсяка таблетка NEOMENOR съдържа 400 мг стандартизирани екстракти от растенията Astragalus glycypyhillos (орлови нокти), Erodium cicutarium (часовниче) и Geranium sanguineum (кръвен здравец). чиито биологично-активни вещества притежават изключителна ефективност в повлияването на целия спектър от симптоми при болезнена менструация.

NEOMENOR се приема два пъти по 1 таблетка на ден в продължение на 20 дни. Взимането на препарата започва 10 дни преди началото на менструалния цикъл. Ако менструални цикъл е нередовен и не може да се определи точно началото му, приемът на NEOMENOR започва на 10-я ден след началото на менструацията. Схема се повтаря в продължение на поне три последователни менструални цикъла.

След редовното приемане на NEOMENOR, при всеки следващ менструален цикъл силата на болките намалява до пълното им изчезване.