Етикети

През месец Юни Neopharm пусна на аптечния пазар нов продукт - CYSTOSTOP

Понеделник 04 Юли, 2011
CYSTOSTOP е съвременен препарат, който бързо и трайно спомага облекчаването на симптомите на дискомфорт при остри и хронични инфекции на пикочните пътища- уретрит, цистит, пиелонефрит и подпомага тяхното лечение.
прочети повече

НОВО! Neolexan 100 mg и Neoralit SR 1080 mg

Вторник 14 Юни, 2011
За улеснение на пациенти и лекари от юни 2011 г. Neopharm въведе Neolexan 100 mg и Neoralit SR 1080 mg, с двойно по-високо съдържание на активните съставки. В аптеките ще се предлагат както старите, така и новите форми на Neolexan и Neoralit SR.
прочети повече

NEOPSORAL - най-новият продукт на Neopharm, е вече на аптечния пазар.

Петък 02 Юли, 2010

От април 2010г. NEOPSORAL е вече на аптечния пазар. NEOPSORAL е средство, подпомагащо терапията на псориазис. NEOPSORAL ускорява изчистването на плаките и предпазва от рецидив. Може да се използва дългосрочно без риск от проява на странични ефекти.

прочети повече

NEOMENOR, най-новият продукт на Neopharm, е вече на пазара

Четвъртък 28 Януари, 2010

В началото на годината Neopharm представи най-новия си продукт - NEOMENOR. Първото средство у нас, специално създадено за дългосрочно повлияване на симптомите на болезнената менструация, е вече на аптечния пазар.

NEOMENOR доставя на sорганизма вещества, които играят ключова роля в метаболитните процеси, гарантиращи нормалното протичане на менструалния цикъл. Препаратът е незаменимо средство за комплексно овладяване на болката, намаляване на спазмите и контракциите, възстановяване и регулиране на хормоналния баланс. Може да се използва дългосрочно без риск от проява на странични ефекти.

прочети повече

На 6 юли Neopharm пусна на аптечния пазар два нови продукта - NEOROSAL M и NEORENAL SR KID

Петък 24 Юли, 2009

NEOROSAL M е таблетна форма на витамин В2 (рибофлавин) и е предназначен за приложение в комбинираната терапия на акне, розацея, екземи и фотодерматити. Една опаковка съдържа 30 таблетки по 10 mg всяка.

NEORENAL SR KIDS е предназначен специално за деца над 6-годишна възраст и позволява прецизното дозиране на препарата според възрастта и теглото на детето. Всяка таблетка NEORENAL SR KIDS съдържа 125 mg стандартизиран екстракт от брезови листа и 25 mg стандартизиран екстракт от Herniaria glabra

прочети повече

Neoralit SR вече може да бъде закупен в нова опаковка от 30 таблетки

Петък 10 Април, 2009

От 26 март 2009 г. Neoralit SR вече може да бъде закупен в новата опаковка от 30 таблетки. Това цели да улесни пациентите при закупуване на необходимия брой таблетки за нуждите на терапевтичния им курс.

прочети повече

12