Етикети

Neopharm раздаде благотворително 9000 таблетки Neopholic (фолиева киселина)

Понеделник 26 Март, 2012
На 23.03.2012 г. Neopharm раздаде благотворително 9000 таблетки Neopholic (фолиева киселина) по време на инициативата "300 бебета повече". Целта на кампанията е да популяризира нуждата от превенция на малформацията спина бифида.
прочети повече

През месец Юни Neopharm пусна на аптечния пазар нов продукт - CYSTOSTOP

Понеделник 04 Юли, 2011
CYSTOSTOP е съвременен препарат, който бързо и трайно спомага облекчаването на симптомите на дискомфорт при остри и хронични инфекции на пикочните пътища- уретрит, цистит, пиелонефрит и подпомага тяхното лечение.
прочети повече

НОВО! Neolexan 100 mg и Neoralit SR 1080 mg

Вторник 14 Юни, 2011
За улеснение на пациенти и лекари от юни 2011 г. Neopharm въведе Neolexan 100 mg и Neoralit SR 1080 mg, с двойно по-високо съдържание на активните съставки. В аптеките ще се предлагат както старите, така и новите форми на Neolexan и Neoralit SR.
прочети повече

NEOPSORAL - най-новият продукт на Neopharm, е вече на аптечния пазар.

Петък 02 Юли, 2010

От април 2010г. NEOPSORAL е вече на аптечния пазар. NEOPSORAL е средство, подпомагащо терапията на псориазис. NEOPSORAL ускорява изчистването на плаките и предпазва от рецидив. Може да се използва дългосрочно без риск от проява на странични ефекти.

прочети повече

NEOMENOR, най-новият продукт на Neopharm, е вече на пазара

Четвъртък 28 Януари, 2010

В началото на годината Neopharm представи най-новия си продукт - NEOMENOR. Първото средство у нас, специално създадено за дългосрочно повлияване на симптомите на болезнената менструация, е вече на аптечния пазар.

NEOMENOR доставя на sорганизма вещества, които играят ключова роля в метаболитните процеси, гарантиращи нормалното протичане на менструалния цикъл. Препаратът е незаменимо средство за комплексно овладяване на болката, намаляване на спазмите и контракциите, възстановяване и регулиране на хормоналния баланс. Може да се използва дългосрочно без риск от проява на странични ефекти.

прочети повече

На 6 юли Neopharm пусна на аптечния пазар два нови продукта - NEOROSAL M и NEORENAL SR KID

Петък 24 Юли, 2009

NEOROSAL M е таблетна форма на витамин В2 (рибофлавин) и е предназначен за приложение в комбинираната терапия на акне, розацея, екземи и фотодерматити. Една опаковка съдържа 30 таблетки по 10 mg всяка.

NEORENAL SR KIDS е предназначен специално за деца над 6-годишна възраст и позволява прецизното дозиране на препарата според възрастта и теглото на детето. Всяка таблетка NEORENAL SR KIDS съдържа 125 mg стандартизиран екстракт от брезови листа и 25 mg стандартизиран екстракт от Herniaria glabra

прочети повече

Neoralit SR вече може да бъде закупен в нова опаковка от 30 таблетки

Петък 10 Април, 2009

От 26 март 2009 г. Neoralit SR вече може да бъде закупен в новата опаковка от 30 таблетки. Това цели да улесни пациентите при закупуване на необходимия брой таблетки за нуждите на терапевтичния им курс.

прочети повече

12