Етикети

RESISTA FORTE спечели престижната награда Продукт на годината 2017

Понеделник 26 Юни, 2017
RESISTA FORTE бе отличен с престижната награда Продукт на годината 2017 по време на XI Български фармацевтични дни - най-значимия ежегоден форум за фармацевти, организиран от Българския фармацевтичен съюз.
прочети повече

Нов продукт срещу уголемена простата - REVERTA

Петък 09 Януари, 2015
REVERTA (РЕВЕРТА) е комбинация от седем кличнично доказани съставки, предназначена за мъже, страдащи от доброкачествено уголемяване на простатата (доброкачествена хиперплазия на простатата - ДХП).
прочети повече

AVIRON KIDS - При грип в детска възраст

Петък 21 Ноември, 2014
На аптечния пазар е пуснатa специална детска форма против грип- AVIRON KIDS. АВИРОН КИДС е предназначен за деца с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки..
прочети повече

Нов продукт - INFLAMEND

Четвъртък 18 Септември, 2014
От средата на септември 2014 г. INFLAMEND е на аптечния пазар. INFLAMEND е препарат, предназначен за мъже, страдащи от всички форми на простатит. Препоръчва се и при уретрит, като профилактика срещу задълбочаване на инфекцията и развитие на простатит.
прочети повече

NEODORM MR- НОВО против БЕЗСЪНИЕ

Сряда 05 Март, 2014
NEODORM MR е препарат от нов клас за нарушения в съня, който: предизивиква бързо заспиване, намалява нощните събуждания, осигурява достатъчна продължителност на съня, възстановява нормалната физиология на фазите на съня.
прочети повече

НОВО против ГРИП – AVIRON RAPID

Понеделник 03 Февруари, 2014
От началото на февруари 2014 г. на аптечния пазар е пуснат най-новия препарат на Neopharm - AVIRON RAPID. АВИРОН РАПИД е предназначен за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния..
прочети повече

Неофарм подкрепя Коледната инициатива на фондация "И аз мога"

Петък 13 Декември, 2013
Неофарм подкрепя Коледната инициатива на фондация за деца в нужда: И аз мога / I Can Too. И Вие можете. Може да поръчате коледни картички рисувани от деца в подкрепа на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
прочети повече

Нова, мощна формула срещу бъбречни камъни и инфекции на пикочните пътища

Петък 15 Март, 2013
Най-новият продукт на Neopharm- NEORENAL FORTE е на аптечния пазар и се предлага без рецепта. NEORENAL FORTE е съвременен препарат, предназначен за хора с бъбречни камъни и инфекции на пикочните пътища.
прочети повече

NOVARIX- НОВ препарат на Neopharm

Понеделник 11 Февруари, 2013
NOVARIX е препарат, предназначен за хора със заболявания на вените- разширени вени, разширени капиляри и хемороиди. За разлика от другите препарати, NOVARIX действа срещу първопричината за венозната болест, а именно..
прочети повече

Най-новият продукт на Neopharm- Neolexan SR е на аптечния пазар

Четвъртък 13 Септември, 2012
Neolexan SR е подходящ за приложение при индикации, изискващи постоянни нива на 5-HTP в организма. Такива състояния са: депресия, тревожност и безпокойство, зависимости, фибромиалгия, пациенти на антипаркинсонова терапия.
прочети повече

12