Фармацевтични форми и състав на CYSTOSTOP

Терапията на ИУТ в острата и в хроничната фаза на заболяването, както и с цел профилактика на рецидиви, налагат различни и разнопосочни изисквания. За да може напълно да удовлетвори всички тези изисквания, Cystostop се предлага в 2 различни фармацевтични форми. 

Cystostop Rapid е специално създаден за бързо овладяване на симптомите на острите неусложнени цистити, уретрити и пиелонефрити, както и за негативиране на асимптомна бактериурия. Всяка таблетка Cystostop Rapid съдържа 1000 mg D-маноза, 50 mg стандартизиран екстракт от плодовете на червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), 50 mg стандартизиран екстракт от брезови листа и BetaVac(TM) — патентована комбинация от 3,5,7,3‘,4‘-пентахидрокси-флавон, 3,7,3‘,4‘-тетра-хидрокси-флавон и епикатехин – (4β→6) – епикатехин – (4β→8, 2β→O→7) – епикатехин.

Cystostop Rapid съдържа 30 таблетки в опаковка.

Cystostop Chrono е специално формулиран за да отговори на изискванията за терапия през хроничната фаза на ИУТ, както и ефективно да предпази от последващ рецидив или реинфекция при пациенти с усложнени ИУТ. Всяка таблетка Cystostop Chrono съдържа 500 mg D-маноза, 200 mg стандартизиран екстракт от плодовете на червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), 500 mg стандартизиран екстракт от брезови листа и BetaVacTM — патентована комбинация от 3,5,7,3‘,4‘-пента-хидрокси-флавон, 3,7,3‘,4‘-тетра-хидрокси-флавон и епикатехин – (4β→6) – епикатехин – (4β→8, 2β→O→7) – епикатехин.

Cystostop Chrono съдържа 30 таблетки в опаковка.