Етикети

Защо да заменим синтетичните витамини с естествени

Сряда 20 Юни, 2012
Знаехте ли, че синтетичните(изкуствено синтезираните) витамини не се усвояват добре от организма? Пшеничният зародиш в Neoxid е най-богатият естествен източник на витамини, минерали, антиоксиданти, както и на много други ензими и аминокиселини.
прочети повече

Как да се отървем от бъбречните камъни

Събота 19 Май, 2012
Най-важното условие, за да може лекарят да назначи адекватно лечение и профилактика, предотвратяваща образуването на повече камъни е ...
прочети повече

План за здравословно отслабване в 7 точки

Вторник 08 Май, 2012
Подготвили сме програма за стройно тяло в няколко лесни стъпки. В програмата няма нищо трудно или скъпо, просто трябва да сте постоянни.
прочети повече

Как да се справим с пролетната умора

Понеделник 19 Март, 2012
Здравословният начин на живот е първата стъпка към справянето с пролетната умора. Полезно е да се движите повече, както и да отделяте достатъчно време за сън.
прочети повече

Как лесно да се погрижим за здравето си навреме

Вторник 21 Февруари, 2012

Прочетете следващите въпроси и отговори, за да получите полезна информация как да се почувствате готови да влеете нова сила в тялото си, за да бъдете още по-жизнени и красиви.

прочети повече

Антиоксидантите - предпазват ли от заболявания?

Петък 10 Февруари, 2012

Антиоксидантите са тясно свързани с предотвратяване на клетъчното увреждане, което е в основата на процесите на стареене, раковите образувания и много други заболявания..

прочети повече

Камъни в бъбреците при децата

Вторник 31 Януари, 2012
Препаратът Neorenal SR за деца повлиява благоприятно функциите на бъбреците и отделителната система при бъбречно-каменна болест и възпалителни заболявания. Улеснява отделянето на бъбречни камъни и облекчава симптомите при цистит и уретрит.
прочети повече

Лечение на бъбречни камъни

Петък 20 Януари, 2012

Бъбречните камъни трябва да се лекуват бързо, за да се избегнат допълнителни проблеми. На разположение са препаратите- Neorenal SR и Neoralit SR, които спомагат лечението на камъните в бъбреците, подпомагат преминаването на бъбречните камъни през пикочните пътища и отделянето им по естествен начин.

прочети повече

Камъни в бъбреците

Петък 13 Януари, 2012

Бъбречните камъни се образуват поради натрупване на излишни количества от вещества в урината, които формират камъни, както и ако обемът на урината е малък и веществата, които са в нея минерализират. Рискът от формиране на камъни в бъбреците е висока, ако..

прочети повече

D-манозата- натурална съставка срещу цистит на медения месец

Вторник 06 Септември, 2011

Ако сте от жените, получаващи неприятни симптоми след секс, включващи чести и мъчителни позиви на уриниране, то вие имате склонност да получавате т.нар.  „цистит на медения месец. Ефективно средство, което може да предпази организмът от бактериите, причиняващи цистит на медения месец се оказва...

прочети повече

1...345...8