Етикети

Препоръки за бързо справяне с грип

Четвъртък 06 Февруари, 2014

         Ако грипът не ви подмине, може да помогнете организма си да се справи значително по-бързо с него, спазвайки следните съвети:

1.      Вземете AVIRON RAPID веднага след първите симптоми на грип- болки в гърлото, хрема, температура, отпадналост, болки в мускулите.

        Приемането на AVIRON RAPID следва да се приложи по следната схема:

        Ден I   - 3 пъти х 2 таблетки

        Ден II  - 3 пъти х 2 таблетки

        Ден III - 3 пъти х 1 таблетка

        Ден IV - 3 пъти х 1 таблетка

        Ден V  - 2 пъти х 1 таблетка

        *за дозиране при деца под 12 годишна възраст, кликнете ТУК.

2.      За да предотвратите дехидратацията и да подпомогнете очистването на организма от вирусите и техните токсини, приемайте много течности- вода, чай, бульон, сок.

3.      Поне първите ден, два минете на течно-кашева диета, като наблягате на чайовете и супите. Избягвайте тежките храни, както и млечните продукти и захарта.

4.      Почивайте си и спете. Допълнителното натоварване забавя излекуването.

5.      Не консумирайте алкохолни напитки докато сте болни.

6.      Консултирайте се с лекар.

7.      Тъй като грипните вируси се разпространяват изключително лесно чрез ръцете, мийте ги често със сапун. Не пипайте очите, устата и носа си. Ако кихате или кашляте, покривайте устата си с хартиена кърпичка или маска, за да не заразите околните.

8.      Ако работите, си вземете болничен. Няма да сте работоспособен, а вероятността да заразите всички в офиса е много голяма.

        AVIRON RAPID (АВИРОН РАПИД) е съвременен препарат за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Подходящ е и за профилактика на грип и остри вирусни инфекции.