Етикети

Защо да заменим синтетичните витамини с естествени

Сряда 20 Юни, 2012

       Знаехте ли, че синтетичните (изкуствено синтезираните) витамини не се усвояват добре от организма?

       Тук изниква и въпросът как да изберем продукт, който да ни осигури пълноценен прием на витамини и минерали? На първо място, не е задължително цената или марката да определят качеството на витамините. Независима лаборатория за изпитване (consumerlabs.com) открива, че част от витамините с висока цена са сред най-лошите нарушители по отношение на замърсители, или не съдържат количеството витамини, отбелязано върху етикета им.

       Доказано е, че витамините се усвояват много по-пълноценно от естествени източници, отколкото от обикновените синтетични витамини. Пшеничният зародиш в Neoxid е най-богатият естествен източник на витамини, минерали, антиоксиданти, както и на много други ензими и аминокиселини. От особена важност за антиоксидантната му активност е високото съдържание на ензимите СОД (супероксид дисмутаза) и каталаза.

       Витамините, минералите и ензимите в Neoxid се усвояват по-добре от организма и дават по-бързи резултати. Уникалният мултивитаминен комплекс на Neoxid се дължи на естественият му биологично-активен състав от екстракт от пшеничен зародиш. Това запазва непокътната естествената сила на витамините, минералите и ензимите, и подобрява тяхното пълноценно усвояване за максимален ефект.

       Neoxid способства за доброто функциониране на всички клетки, тъкани, системи и органи в човешкото тяло. Само 1 таблетка Neoxid на ден, осигурява: Мощна защита срещу действието на свободните радикали и ежедневен прием на необходимите витамини, минерали и аминокиселини.