Етикети

План за здравословно отслабване в 7 точки

Вторник 08 Май, 2012

       Подготвили сме програма за стройно тяло в няколко лесни стъпки. В програмата няма нищо трудно или скъпо, просто трябва да сте постоянни. Първите резултати ще видите още на втората седмица.

       1. Всеки ден ходете бързо поне 20 минути.
       Физическата активност е от ключово условие за тонизирано и стройно тяло. Освен това бързото ходене освобождава от психологическия стрес и човек се чувства по-щастлив. Всеки ден може да увеличавате времетраенето по малко.

       2. Не пропускайте сутрешната закуска.
       Най-добре е тя да съдържа млечен продукт и напитка. Ако не закусвате, опитайте да ядете по един пресен плод сутрин до 10:30 ч. най-късно. 

       3. Хранете се бавно в седнало положение. 
       За да се почувствате сити, мозъкът има нужда от около 20 минути, след което подава сигнал за ситост. Когато се храните бавно, сигналът за ситост ще се появи след прием на малко количество храна.

       4. Ако обичате да пиете газирано, трябва да го замените постепенно с вода.
       Така постепенно ще осъзнаете, че водата утолява жаждата много по-добре от сладките напитки, от които лесно се пълнее. 

       5. Не пазарувайте на празен стомах.
       Ако пазарувате сити няма да се нахвърлите стръвно на ненужни сладкиши, чипс и бисквити, които не позволят на тялото да отслабне. Полезно е предварително да си направите списък на здравословни и вкусни храни, към който стриктно да се придържате.

       6. Всяка вечер яжте супа или голяма салата от свежи зеленчуци.
       Това е начин да се ядат храни, от които не се пълнее, и които снабдяват организма ви с ценни витамини и минерали. 

       7. Не си забранявайте определен вид храна.
       Вече не е задължително да се чувствате нещастни поради неизменният глад, който съпътства всяка диета. По време на диети, нивата на серотонин в мозъка спадат значително и това води до проява на раздразнителност, лошо настроение и дори депресия. Приемът на Neolexan по време и след диета повишава нивата на серотонин в мозъка и предпазва от поява на подобни нежелани ефекти. Това допринася и за по-ранно засищане, по-лесно придържане към диетата, липса на преяждане и загуба на килограми. Препоръчителният прием на Neolexan по време на диета с цел отслабване е по 1 таблетка 20 минути преди хранене.