Етикети

Как лесно да се погрижим за здравето си навреме

Вторник 21 Февруари, 2012

       Прочетете внимателно следващите въпроси и отговори. Така ще получите полезна и интересна информация как да се почувствате готови да влеете нова сила в тялото си, за да бъдете още по-жизнени и красиви.

       Защо тялото ни старее и коя е причината то да боледува?                        

       В резултат от някои естествени за организма обменни процеси и под влиянието на външни фактори, като замърсители, цигарен дим, алкохол, ярка слънчева светлина и други, в човешкия организъм се образуват високореактивни атоми, наречени свободни радикали. Свободните радикали атакуват здравите клетки и предизвикват тяхното увреждане или дори разрушаване, което води до стареене и боледуване.

       Как да се предпазим от вредното действие на свободните радикали?

       Нашето тяло разполага със защитна система от антиоксиданти. Антиоксидантите са молекули, които взаимодействат безопасно със свободните радикали, неутрализират ги и спират разрушително им действие.

       Защо NEOXID?

       Човешкият организъм трудно набавя всички необходими витамини, ензими и микроелементи, които изграждат защитната система от антиоксиданти. Затова е нужно да ги получи допълнително - чрез NEOXID. Уникалната формула на NEOXID се дължи на извлечените от пшеничен зародиш ензими супероксид дисмутаза (СОД) и каталаза, които неутрализират дори и най-агресивните свободни радикали. Следващото ниво на защита е резултат от комбинираното действие на витамините А, Е и С. Микроелементът селен допълва и засилва въздействието им. Така NEOXID представлява една завършена защитна система от антиоксиданти с максимален ефект и оптимални резултати.

       Какви са резултатите от действието на NEOXID?

       Приемането на една таблетка NEOXID дневно, половин час преди хранене, осигурява нужните на човешкия организъм витамини А, С и Е и микроелемента селен. Комбинирани с екстракта от пшеничен зародиш те оказват мощна антиоксидантна съпротива срещу действието на свободните радикали. Ефектът на NEOXID се усилва при увеличаване на ежедневната доза. Освен ако лекарят не ви е предписал друго, не приемайте повече от 6 таблетки на ден.

       NEOXID и бременност

      Ежедневният прием на 2 таблетки NEOXID от началото на бремеността осигурява необходимите витамини, минерали и аминокиселини за бременната и за плода. Мощното антиоксидантното действие на Neoxid е от изключително значение през цялата бременост. Антиоксидантното действие предпазва и намалява значително риска от прееклампсия. Neoxid e мощна антиоксидантна комбинация съчетана с витамините, минералите и аминокиселините от които бременната се нуждае.