Етикети

D-манозата- натурална съставка срещу цистит на медения месец

Вторник 06 Септември, 2011

Ако сте от жените, получаващи неприятни симптоми след секс, включващи чести и мъчителни позиви на уриниране, то вие имате склонност да получавате т.нар. „цистит на медения месец”.

Симптомите на циститът на медения месец могат да се появят още през първия ден след полов контакт. Ако не се вземат адекватни мерки, позивите за уриниране стават чести и неефективни, придружени са с парене или болка, a рискът от усложнения и рецидиви се увеличава.

В почти 90% от случаите, причинител на „цистита на медения месец” е бактерията Ешерихия коли (E.coli), която си е изградила механизъм за закрепване към стените на пикочния мехур и така успява да предизвика инфекция.

Съществува натурално средство, което може да предпази организмът от бактериите E.coli, причиняващи цистит на медения месец. Това е D-манозата (D-mannose), която е биологично-активно вещество с напълно естествен произход. D-манозата спомага за блокиране на бактериите E.coli, преди да са успели да се захванат за стените на пикочния мехур и спомага за тяхното изхвърляне извън организма. Препаратът Cystostop Rapid съдържа D-маноза, правейки го изключително подходящ за жени със склонност да получават цистит на медения месец. Той действа превантивно, като не позволява на бактериите да се захванат за стените на пикочните пътища и едновременно с това отстранява вече полепналите бактерии, и спомага за по-бързото им изхвърляне от организма чрез урината.

Всяка жена, която има склонност към „цистит на медения месец” е достатъчно да вземе 2 таблетки Cystostop Rapid преди сексуалния контакт, за да се предпази от мъчителните неразположения, до които може да доведе попадането на бактерии E.coli в пикочните ù пътища.