Етикети

Публикации с етикет "антиоксиданти"

Хранене и здраве

Понеделник 11 Ноември, 2013
Здравето на човек се влияе в значителна степен от неговото хранене. Организмът ни се нуждае от четири основни вещества: въглехидрати, протеини, мазнини и вода. Също така от витамини, минерали и микроелементи. Те са..
прочети повече

Проблеми с паметта

Вторник 22 Октомври, 2013
Повечето хора смятат, че е нормално с напредване на възрастта способността им да помнят да намалява. За щастие това не е съвсем така. Една от основните причини, поради която се появяват проблеми с паметта е..
прочети повече

Защо да заменим синтетичните витамини с естествени

Сряда 20 Юни, 2012
Знаехте ли, че синтетичните(изкуствено синтезираните) витамини не се усвояват добре от организма? Пшеничният зародиш в Neoxid е най-богатият естествен източник на витамини, минерали, антиоксиданти, както и на много други ензими и аминокиселини.
прочети повече

Как да се справим с пролетната умора

Понеделник 19 Март, 2012
Здравословният начин на живот е първата стъпка към справянето с пролетната умора. Полезно е да се движите повече, както и да отделяте достатъчно време за сън.
прочети повече

Как лесно да се погрижим за здравето си навреме

Вторник 21 Февруари, 2012

Прочетете следващите въпроси и отговори, за да получите полезна информация как да се почувствате готови да влеете нова сила в тялото си, за да бъдете още по-жизнени и красиви.

прочети повече

Антиоксидантите - предпазват ли от заболявания?

Петък 10 Февруари, 2012

Антиоксидантите са тясно свързани с предотвратяване на клетъчното увреждане, което е в основата на процесите на стареене, раковите образувания и много други заболявания..

прочети повече

Антиоксиданти. NEOXID при простуда и грип.

Вторник 21 Декември, 2010

Антиоксидантите са първата и най-ранна линия на защита срещу вирусите на грипа. Те възпрепятстват заразяването на организма с грипните вируси и осигуряват оптималното функциониране на имунната ни система.

прочети повече

Спри грипа, преди той да те е спрял!

Вторник 14 Декември, 2010

Грипът е силно заразно заболяване, което се причинява от вируса на грипа. Заразяването се разпространява лесно по въздушно-капков път. Вирусите навлизат в носа и гърлото, а от там по дихателните пътища стигат до белия дроб. По своя път вирусите се захващат за клетките от лигавицата. При този контакт вирусите започват да отделят свободни радикали, чрез които навлизат в клетките и ни заразяват.

прочети повече